SZEREPI ZSOLT - Tárgyalás Specialista

A változó környezet, az üzleti világ mindenkitől ezt követeli, követelné. Az elméletben megszerzett tudás nem tesz versenyképessé senkit. A gyakorlatban kipróbált, ezáltal azonnal alkalmazható tudás, melyből lehet profitálni mind egyéni, mind közösségi, ha tetszik vállalati szinten. 

A képzésein minden úgy történik, mintha az igazi, éles helyzet lenne. Időnként vergődés a szituációban, aztán egyszer csak megoldás, mint a fény az alagút végén érkezik és akkor ott a SIKER! 

 

Szerepi Zsoltnak ilyen a módszere: Gyakorlatias és Eredményorientált! Személyének hitelességéből fakad képzéseinek autentikussága, ez képezi az igazi értéket a résztvevőknek, és ez garantálja minden szolgáltatására a szerződésben vállalt pénzvisszafizetési garanciát!

Szerepi Zsolt tárgyalás specialista, Coach és mai napig gyakorló üzletember. Hitelessége a 25 éves multinacionális cégnél eltöltött vezetői rutinjából fakad. Közép - illetve felső vezetőként dolgozott a Vodafone-nál, a Microsoft-nál, a Westel 900-nál. 2011-ben alapította a Szerepi Zsolt Országos Oktatási Központot.

 

Miközben oktat, képez, fejleszt valakit, mindig érezhető a gyakorlati életben megszerzett tapasztalat felbecsülhetetlen értéke. Az igazi, éles helyzetekben elért  sikerekből, és igen, olykor az elszenvedett kudarcokból merítette tudását. Mindig tanulni akart. Most is folyamatosan tanul és képzi magát. Évről - évre, újabbnál-újabb módszertanokat honosít meg Magyarországon, melyeket már az USA-ban bevállt módszerként alkalmaznak.