Online Workshop
Untitled.029
Untitled.024
Untitled.028
Untitled.025
Untitled.026
Untitled.027
Untitled.023
Untitled.016
Untitled.017
Untitled.016

NE VEGYEN KONZERV TRÉNINGET!

Mérje fel munkatársait, tudja meg minden kolléga teljes képzési tervét!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Érdekérvényesítés - Tárgyalástechnika

Tárgyalás kizárólag akkor jöhet létre, ha tisztázódott, hogy a két félnél van olyan dolog, amit hajlandóak elcserélni egymással, ezek lehetnek akár gondolatok vagy vélemények. 

A tárgyalás során már teljesen biztos, hogy mindkét félnél van valami ami a másiknak kell. De a feltételeket pontosan a tárgyalás során tudják tisztázni, hogy ezt milyen feltételekkel cserélik el. 

Interim Manager - Időszakos Értékesítési vezető

Az Interim Menedzsment egy hatékony üzleti megoldás. Meghatározott menedzseri feladatok ellátását jelenti határozott idő alatt, amit egy független, tapasztalt szakemberrel oldanak meg, aki rendelkezik az ehhez szükséges felelősséggel és hatáskörrel.

Az Interim Menedzser nagyon fontos segítséget ad abban, hogy átvilágítja és megbeszéli azt, hogy mit kell tenni a cégben azért, hogy hosszú távú sikert érjenek el.

Nagyon gyakran a vezetőknek a puszta napi túlélés a cél, én mindenképpen a hosszú távú sikerre törekszem. 

Értékesítés és eladás fejlesztés

Az értékesítéssel kapcsolatban nagyon sok tévhit terjeng, amelyet érdemes lenne minden üzleti életben dolgozó és a magánéletben sikerre vágyó embernek tisztáznia.

Az első és legfontosabb, hogy miből áll az értékesítés. 

Az értékesítés anatómiája a valódi probléma és az erre adott tényleges megoldás. 

Asszertív Kommunikáció

Az üzleti sikerhez alapvető fontosságú a kommunikáció stabilitása, aminek a lényege az, hogy a személy minden körülmény mellett megőrizze stabilitását. 

Gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy bizonyos emberek azzal próbálnak pozíciót teremteni maguknak, hogy igyekeznek megingatni mások stabilitását. 

Please reload