ÉRDEKEL, HOGY MENNYIBE KERÜL A TRÉNING
MIKOR VAN SZÜKSÉGE ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNINGRE
 • Ha nem elégedett az eladással
 • Ha a munkatársai nem keresnek meg új ügyfeleket
 • Ha a szerződés kötési aránya 20% alatt van
 • Ha a kiadott ajánlatokra az ügyfelek túlnyomó része nem is reagálnak
 • Ha úgy érzi kollégáinak nem sikerül érvényesíteni a cég érdekeit
 • Ha kollégái előnytelen feltételekkel kötik a szerződéseket
A képzésen résztvevők lehetnek beszerzők, értékesítők, ügyvezetők,
vezetők vagy azok, akik direktbe ügyfelekkel foglalkoznak.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE

2-4 nap. Egy előzetes kompetencia és/ vagy értékesítési képzési igényfelmérés alapján pontosítandó

ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNING JELLEMZŐK

 • gyakorlati képzés
 • konkrét, azonnal használható technikák
 • Magyarország legjobb tárgyalás specilastájától - Szerepi Zsolt
 • üzleti életből származó példák
 • személyre és cégre szabott program
 • kamerás helyzetgyakorlat
 • 360 fokos visszajelzés
A Coach képzett értékesítő, mai napig gyakorló üzletember, aki életbeli, megtapasztalt szituációkon keresztül mutatja be az értékesítés működését olyan gyakorlatok mentén, amelyek során a résztvevők élesben is kipróbálják és begyakorolják az elméleti tudást, amely a direkt értékesítésre van kiélezve, olyan videós elemzéssel, ahol az élő helyzetek megoldása rögzítésre kerül, és utólag a Coach-csal közösen kiértékelésre kerül a gyakorlat kimenetele.
A tréningen résztvevők különböző szinteken keresztül haladva elsajátítják a helyes értékesítési technológiát, miközben alaposan begyakorolják annak minden részét. A képzés kimondottan csoportos felhasználásra lett kialakítva. A résztvevők végigmennek az értékesítés minden összetevőjén: a felkészüléstől kezdve a helyes ajánlattételen át a sikeres zárásig. A technikák sikeres alkalmazásához elengedhetetlen, hogy ismerjük az értékesítők viselkedési kódexét, és fel tudjuk venni ezt a szerepkört.
03_21262_00_N10_asgweb-2

03_21262_00_N10_asgweb-2

hardwork-1-e1488758979467

hardwork-1-e1488758979467

shutterstock_152680601

shutterstock_152680601

tools

tools

Unknown

Unknown

MÓDSZERTAN

Egy tréninget csak akkor érdemes megvásárolnunk, ha biztosan tudjuk, hogy az ott tanultak a gyakorlatban is használhatók. Ellenkező esetben a képzésre költött összeg garantáltan ablakon kidobott pénz lesz.

Ezért fontos még a tréning kiválasztása előtt megbizonyosodnunk arról, hogy mi fog ott történni, hiszen nem mindegy kire bízzuk kollégáinkat.

ÉRTÉKESÍTÉSI TIPPEK

Ha még nem vagyunk kapcsolatban, és szeretne megbizonyosodni arról, hogy egyáltalán hasznos e és megtérülő az általunk tanítottak, kérje ingyenes tárgyalástechnikai tippeinket  és gyakorlatban használható tanácsainkat.

REFERENCIÁK

Egyszer egy nagyon sikeres, milliárdos ügyfelem azt mondta nekem: " Zsolt én mindenből akkor vásárolok, ha már biztosan tudom, hogy az adott terméknek / szolgáltatásnak nincsenek már ún. gyerek betegségei." Ezzel jómagam nagyon egyet tudok érteni. Ha Ön is szeretné megtudni, hogy kik a referenciáink és hogyan vélekednek rólunk tekintse meg referenciáinkat.

BEMUTATÓ TRÉNING ÉRDEKEL

Ahogy a mondás tartja: "Lakva ismerszik meg az ember", ami valjjuk be meglehetősen találó és igaz szinte mindenre. Egy cipőt is felpróbálunk mielőtt megvesszük. Pontosan ezért határozottan állítom, hogy ha valaki már eldöntötte, hogy tréninget szeretne vásárolni, akkor ne bízza a véletlenre. Jöjjön el és próbálja ki bemutató tréningeinket.