ÁRRÉS = ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉS
KINÉL MARAD TÖBB?
Abszolút jól gondolja, hogy az árrés akkor olvad el, ha nem jól érvényesítik a cég érdekeit a kollégák, azaz nem jól adnak ajánlatot. Ha nem jól vagy egyáltalán nem történik érdekérvényesítés egy tárgyaláson az bizony ténylegesen okozhatja azt, hogy elolvad a profit és kicsi árréstömeggel kötik a szerződéseket. Ha nem érvényesítjük a cég érdekeit, előtérbe helyezve az ár megtartását, akkor azt nem csereüzletnek szoktam nevezni, hanem ajándékozásnak.
 
A tárgyalási tréningen a résztvevők elsajátítják a helyes tárgyalási érdekérvényesítést, az ajánlattétel helyes szerkezetét ahhoz, hogy a teljes tárgyalási folyamatban meg tudják őrizni az árrést.
A képzésen résztvevők lehetnek beszerzők, értékesítők, ügyvezetők, vezetők vagy azok, akik közvetlen ügyfél kapcsolatban vannak.

 
MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A KÉPZÉS?

2-4 nap. Egy előzetes kompetencia és/ vagy tárgyalási képzési igényfelmérés alapján pontosítandó
TÁRGYALÁSI TRÉNING JELLEMZŐI

  • személyre és cégre szabott program
  • konkrét, azonnal használható technikák
  • Magyarország legjobb tárgyalás specialistájától
  • életből vett példák
  • 7x Knowledge Transfer alapján (360 fokos visszajelzés)
A Coach képzett tárgyaló, mai napig gyakorló üzletember. Az életbeli, megtapasztalt szituációkon keresztül mutatja be a tárgyalás működését. Olyan gyakorlatok mentén történik a képzés, amely során a résztvevők élesben is kipróbálják és begyakorolják az elméleti tudást, amely a tárgyalásra van kiélezve, olyan videós elemzéssel, ahol az élő helyzetek megoldása rögzítésre kerül és utólag a Coach-csal közösen kiértékelésre kerül a gyakorlat kimenetele.

BEMUTATÓ TRÉNING ÉRDEKEL

Ahogy a mondás tartja: "Lakva ismerszik meg az ember", ami valjjuk be meglehetősen találó és igaz szinte mindenre. Egy cipőt is felpróbálunk mielőtt megvesszük. Pontosan ezért határozottan állítom, hogy ha valaki már eldöntötte, hogy tréninget szeretne vásárolni, akkor ne bízza a véletlenre. Jöjjön el és próbálja ki bemutató tréningeinket.

MÓDSZERTAN

Egy tréninget csak akkor érdemes megvásárolnunk, ha biztosan tudjuk, hogy az ott tanultak a gyakorlatban is használhatók. Ellenkező esetben a képzésre költött összeg garantáltan ablakon kidobott pénz lesz.

Ezért fontos még a tréning kiválasztása előtt megbizonyosodnunk arról, hogy mi fog ott történni, hiszen nem mindegy kire bízzuk kollégáinkat.

REFERENCIÁK

Egyszer egy nagyon sikeres, milliárdos ügyfelem azt mondta nekem: " Zsolt én mindenből akkor vásárolok, ha már biztosan tudom, hogy az adott terméknek / szolgáltatásnak nincsenek már ún. gyerek betegségei." Ezzel jómagam nagyon egyet tudok érteni. Ha Ön is szeretné megtudni, hogy kik a referenciáink és hogyan vélekednek rólunk tekintse meg referenciáinkat.

TÁRGYALÁSI TIPPEK

Ha még nem vagyunk kapcsolatban, és szeretne megbizonyosodni arról, hogy egyáltalán hasznos e és megtérülő az általunk tanítottak, kérje ingyenes tárgyalástechnikai tippeinket  és gyakorlatban használható tanácsainkat.