Abszolút jól gondolja, hogy az árrés akkor olvad el, ha nem jól érvényesítik a cég érdekeit a kollégák, azaz nem jól adnak ajánlatot. Ha nem jól vagy egyáltalán nem történik érdekérvényesítés egy tárgyaláson az bizony ténylegesen okozhatja azt, hogy elolvad a profit és kicsi árréstömeggel kötik a szerződéseket. Ha nem érvényesítjük a cég érdekeit, előtérbe helyezve az ár megtartását, akkor azt nem csereüzletnek szoktam nevezni, hanem ajándékozásnak.
 
A tárgyalási tréningen a résztvevők elsajátítják a helyes tárgyalási érdekérvényesítést, az ajánlattétel helyes szerkezetét ahhoz, hogy a teljes tárgyalási folyamatban meg tudják őrizni az árrést.
A képzésen résztvevők lehetnek beszerzők, értékesítők, ügyvezetők, vezetők vagy azok, akik közvetlen ügyfél kapcsolatban vannak.

 
MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A KÉPZÉS?

2-4 nap. Egy előzetes kompetencia és/ vagy tárgyalási képzési igényfelmérés alapján pontosítandó
TÁRGYALÁSI TRÉNING JELLEMZŐI

  • személyre és cégre szabott program
  • konkrét, azonnal használható technikák
  • Magyarország legjobb tárgyalás specialistájától
  • életből vett példák
  • 7x Knowledge Transfer alapján (360 fokos visszajelzés)
A Coach képzett tárgyaló, mai napig gyakorló üzletember. Az életbeli, megtapasztalt szituációkon keresztül mutatja be a tárgyalás működését. Olyan gyakorlatok mentén történik a képzés, amely során a résztvevők élesben is kipróbálják és begyakorolják az elméleti tudást, amely a tárgyalásra van kiélezve, olyan videós elemzéssel, ahol az élő helyzetek megoldása rögzítésre kerül és utólag a Coach-csal közösen kiértékelésre kerül a gyakorlat kimenetele.